Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Twee verdachten aangehouden na achtervolging gestolen auto

Amsterdam – Twee verdachten aangehouden na achtervolging gestolen auto

De politie Amsterdam heeft in samenwerking met de Koninklijke Marechaussee en de Landelijke Eenheid twee verdachten aangehouden die met Frans kenteken Amsterdam was ingereden. Na het klemrijden op de Oudeschans reed de bestuurder van de gestolen auto met de deuren open achteruit en beschadigde daarbij drie geparkeerde auto’s.

Over de gestolen auto komt bij de meldkamer van de politie een melding binnen dat deze in het midden van het land op de snelweg schade had veroorzaakt, door een aantal paaltjes te raken. Als de auto via de A2 Amsterdam binnenrijdt, signaleert de bemanning van een takelwagen van de politie de auto op de Foeliestraat. De bestuurder van de gestolen gaat er vandoor en rijdt over voetpaden en zelfs door een speeltuintje. Hij rijdt daarbij rakelings langs een vrouw met een kinderwagen.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Twee aanhoudingen ongeregeldheden Mercatorplein

De politie heeft donderdag 1 december twee Amsterdammers van 20 en 41 jaar aangehouden op …