Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Getuigenoproep carjacking Dirk Sonoystraat

Amsterdam – Getuigenoproep carjacking Dirk Sonoystraat

In de vroege ochtend van donderdag 10 oktober 2019 is op de Dirk Sonoystraat in Amsterdam Nieuw-West een man beroofd van zijn taxibusje. De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen.

Als het 39-jarige slachtoffer rond 07:40 uur in zijn auto zit, trekt een onbekende man uit het niets de autodeur open. Met flinke kracht wordt het slachtoffer de auto uit gewerkt. Binnen enkele seconden staat het slachtoffer op straat en rijdt de verdachte met volle vaart weg in de richting van de A10. Het slachtoffer blijft ongedeerd maar erg geschrokken achter.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Drie gewonden bij schietincident Zuid-Oost; politie zoekt getuigen

Op donderdagavond heeft in een woning aan de Daalwijk een schietincident plaatsgevonden. H…