Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Getuigen aanrijding fietsers Vondelpark gezocht

Amsterdam – Getuigen aanrijding fietsers Vondelpark gezocht

In de nacht van vrijdag 13 op zaterdag 14 september heeft in het Vondelpark een aanrijding plaatsgevonden tussen twee fietsers. Hierbij is één van de fietsers zwaargewond geraakt. De politie doet onderzoek naar deze aanrijding en zoekt dringend naar getuigen.

Rond 00.10 uur vrijdagnacht komt de melding binnen dat twee fietsers tegen elkaar zijn gereden in het Vondelpark ter hoogte van de Vondelbrug. Ter plaatse blijkt dat één van de twee bestuurders gewond en niet meer aanspreekbaar is. Dit slachtoffer, een 24-jarige vrouw uit Duitsland, wordt met ernstig letsel naar het ziekenhuis overgebracht. De andere bestuurder, een 25 -jarige man eveneens uit Duitsland, houden agenten aan op verdenking van rijden onder invloed.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Helder – Verdachte inbraak aangehouden

Op zaterdagmorgen hield de politie een 39-jarige man uit Den Helder aan op verdenking van …