Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – UPDATE: Slachtoffer steekincident Florijn overleden

Amsterdam – UPDATE: Slachtoffer steekincident Florijn overleden

Op dinsdag 3 september heeft rond 19:15 uur een dodelijk steekincident plaatsgevonden op het Florijn in Amsterdam Zuidoost. Hulpverleners hebben ter plaatse het zwaargewonde slachtoffer nog gereanimeerd, waarna hij per ambulance met spoed naar het ziekenhuis is vervoerd. In het ziekenhuis is het slachtoffer de volgende dag alsnog overleden aan zijn verwondingen. De politie is op zoek naar twee verdachten en roept hierbij de hulp in van het publiek.

Twee verdachten

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Wederom aanhouding in onderzoek naar bedreiging taxihandhavers

Sinds half juni 2019 zijn verschillende taxihandhavers van de gemeente Amsterdam het slach…