Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Getuigenoproep steekincident op het Florijn

Amsterdam – Getuigenoproep steekincident op het Florijn

Op dinsdag 3 september heeft rond 19:15 uur een ernstig steekincident plaatsgevonden op het Florijn in Amsterdam Zuidoost. Hierbij is één slachtoffer zwaargewond geraakt. Hulpverleners zijn ter plaatse met de reanimatie gestart, waarna het slachtoffer per ambulance met spoed naar het ziekenhuis is vervoerd. Zijn toestand is nog altijd kritiek. De politie is op zoek naar twee verdachten en roept hierbij de hulp in van het publiek.

Twee verdachten

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amstelveen – Mishandeling in nachtbus; politie zoekt getuigen

In de nacht van donderdag 29 op vrijdag 30 september heeft in een nachtbus een mishandelin…