Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Getuigenoproep beschoten woningen Freek Oxstraat

Amsterdam – Getuigenoproep beschoten woningen Freek Oxstraat

In de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 juli 2019 zijn aan de Freek Oxstraat in Amsterdam Nieuw West twee woningen beschoten. De recherche is een onderzoek gestart en komt graag in contact met getuigen.

 

Vermoedelijk is de woning rond 04.00 uur in de nacht beschoten. Pas de volgende ochtend ontdekken de bewoners iets wat lijkt op een kogelinslag. Als de politie ter plaatste is gestart met het sporenonderzoek, treffen de collega’s nog een tweede inslag aan in een bovengelegen woning. Gelukkig is niemand gewond geraakt bij dit incident.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Aanhoudingen na winkeldiefstal in vereniging

De politie heeft afgelopen zondag 17 november 2019 een mogelijke diefstal in vereniging bi…