Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Vuurwapens, 15 kilo cocaïne en cash bij doorzoeking woning

Amsterdam – Vuurwapens, 15 kilo cocaïne en cash bij doorzoeking woning

Bij een doorzoeking van een woning aan de Brouwersgracht heeft de politie dinsdag vuurwapens, harddrugs en cashgeld aangetroffen.

Na een tip trad de recherche binnen bij het pand, waar 3 vuurwapens werden aangetroffen en een gevuld magazijn behorend bij een Kalasjnikov. Daarnaast werd er 15 kilo cocaïne gevonden en zo’n 5000 euro aan cashgeld. Tevens is de aangetroffen administratie in beslag genomen en zal deze nader onderzocht worden. Een 29-jarige man met de Albanese nationaliteit is aangehouden.

De politie doet regelmatig onderzoek naar zogenaamde ‘facilitators’, die diensten verlenen aan criminele netwerken. In dat kader worden met regelmaat invallen gedaan in panden waar grote hoeveelheden cashgeld, verdovende middelen en vuurwapens worden aangetroffen.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Vermist – Marinella Jasmin Gulec

Vrijdagavond 21:00 is Marinella Jasmin van huis vertrokken. Ze is weggegaan met een negroï…