Home Noord-Holland Amsterdam Premiere Happy Death Day 2U

Premiere Happy Death Day 2U

Dinsdag 12 februari was de filmpremiere van Happy Death Day 2U in
Pathe de Munt in Amsterdam. Bij de première waren onder andere de volgende Bekende Nederlanders te gast: Noah Zeeuw, Leroy Jory, Glenn Eilbracht, King Faisell, Lente Voorhoeve, Bryan Stricker, Ilias Chaabit, Laty Davelaar, Taco Snelleman, Dianne van der Eng, Bradley Braafhart, Casper Feddema, Jojo Pors, Evelien van Buren en Lucas Kamphuis, Amber Delil, Erik van der Hoff, Dylan Peys, Romy Krommert, Kimberley Fransens en Denzel von Deira, Zaid Ouardani, Marvin Verwijk, Karsten van Broekhoven en Ilse Kremer.

Waar gaat de film over?

Tree Gelbman (gespeeld door Jessica Rothe) beleeft haar verjaardag keer op keer na iedere keer eerst dood gegaan te zijn, vermoord door een persoon met een groot baby-makser. En dood gaan lijkt makkelijker te zijn dan de gevaren aan te gaan die haar daarna opwachten.

Happy Death Day 2U draait vanaf 14 februari in de bioscoop.

Tekst & foto’s (c) Armelle van Helden

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Dodelijk schietincident buurthuis Wittenburg: twee verdachten aangehouden

Vrijdag 26 januari 2018 werd in een buurthuis op Wittenburg de 17-jarige Mohamed Bouchikhi…