Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Drie verdachten aangehouden na straatroven Park Frankendael

Amsterdam – Drie verdachten aangehouden na straatroven Park Frankendael

In november 2018 werden er meerdere straatroven gepleegd in Park Frankendael in Amsterdam-Oost. Naar aanleiding van deze incidenten startte de recherche in samenwerking met het basisteam Oost Watergraafsmeer een uitgebreid onderzoek en dat heeft nu tot drie aanhoudingen geleid.

In het onderzoek stonden acht straatroven centraal. Bij die straatroven maakten de daders vaak gebruik van geweld en soms dreigden ze met (vuur)wapens. Hun slachtoffers waren jonge jongens. De recherche kwam in het onderzoek op een gegeven moment drie verdachten op het spoor. Deze verdachten – jongens van 16 en 17 jaar uit Amsterdam – zijn op dinsdag 18 december aangehouden.

De precieze rol van de verdachten bij de verschillende straatroven wordt onderzocht en de recherche sluit ook nieuwe aanhoudingen niet uit. Weet u meer over de straatroven? Deel dat dan met de politie via 0900-8844 of via het tip-formulier. 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Vermist – Soulaiman Vrij

Op 21 april 2019 omstreeks 16:15 uur is de vermiste uit zijn woning te Amsterdam op blote …