Home Noord-Holland Amsterdam Gezocht – Overleden baby Sloterplas

Gezocht – Overleden baby Sloterplas

Afgelopen vrijdag – vrijdag 8 juni 2018 – was het precies twee jaar geleden dat er een overleden pasgeboren jongetje werd aangetroffen bij de Oostoever van de Sloterplas. Het onderzoek is nog altijd in volle gang. Op 31 mei 2018 werd bekendgemaakt dat de identiteit van de vader is achterhaald. Dinsdagavond 12 juni wordt in Opsporing Verzocht aandacht besteed aan de zaak. Opsporing Verzocht is om 20.30 uur te zien op NPO 1.

Afgelopen vrijdag – vrijdag 8 juni 2018 – was het precies twee jaar geleden dat er een overleden pasgeboren jongetje werd aangetroffen bij de Oostoever van de Sloterplas. Het onderzoek is nog altijd in volle gang. Op 31 mei 2018 werd bekendgemaakt dat de identiteit van de vader is achterhaald. Dinsdagavond 12 juni wordt in Opsporing Verzocht aandacht besteed aan de zaak. Opsporing Verzocht is om 20.30 uur te zien op NPO 1.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Getuigen gezocht van schietincident aan de Burcht

De recherche is druk bezig met het onderzoek naar de schietincidenten op de Burcht en bij …