Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Politie zoekt getuigen na ernstige aanrijding

Amsterdam – Politie zoekt getuigen na ernstige aanrijding

Een 13-jarige fietsster is dinsdagochtend 19 juni zeer ernstig gewond geraakt bij een aanrijding. De politie zoekt getuigen.

De aanrijding vond even na 08.00 uur plaats op de Mr. Treublaan. Het onderzoek naar de toedracht van de aanrijding is nog in volle gang, maar de politie houdt er rekening mee dat het meisje is gevallen en vervolgens is overreden door een ander voertuig. Het is op dit moment niet duidelijk hoe het meisje ten val is gekomen en de politie is daarom dringend op zoek naar mensen die hier mogelijk iets van gezien hebben.

Het meisje is ter plaatse gereanimeerd, waarna ze naar het ziekenhuis is vervoerd. De bestuurder van het voertuig is, zoals gebruikelijk bij een ernstige aanrijding, overgebracht naar een politiebureau.

Getuigen kunnen contact opnemen met het Team Ernstige Verkeersongevallen via 0900-8844.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Eenzijdig dodelijk verkeersongeval

Op vrijdagmiddag is een 25-jarige man uit Zaandam om het leven gekomen bij een eenzijdig o…