Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Gezocht – Steekincident Darlingstraat

Amsterdam – Gezocht – Steekincident Darlingstraat

Vrouw in arm gestoken bij poging beroving.

Op dinsdagavond 6 februari 2018 omstreeks 20.00 uur fietste een 23 jarige vrouw over de Darlingstraat in de richting van de Daalwijkdreef. Vijf vermoedelijk minderjarige mannen, kwamen uit de richting van het Dennenrodepad  en belaagden deze vrouw. Ze gingen om de vrouw heen staan en eisten geld van haar. De belaagde vrouw vertelde dat ze dat niet had. Een van de jongens stak de vrouw in haar arm. De vrouw gilde van de pijn en hierop renden de belagers weg in de richting van het Harambepad.

De recherche is op zoek naar getuigen die in de avond van dinsdag 6 februari tussen 19.30 uur en 20.00 uur op of rond de studentencampus aan het Dennenrodepad een groep van 5 à 6 mannen in de leeftijd van 15/16 jaar hebben gezien. Verder is de recherche op zoek naar mensen die de straatroof op de Darlingstraat daadwerkelijk hebben zien gebeuren.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Haarlem – Geen verlichting en grote hoeveelheid drank op

Maar liefst 1220 ug/l blies een 25-jarige Haarlemse vrijdagavond rond 23.45 uur op het pol…