Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Met zakkenroller door vitrine supermarkt

Amsterdam – Met zakkenroller door vitrine supermarkt

Een medewerker van het prioteam van de politie Amsterdam is tijdens een aanhouding van een zakkenroller door het raam van een koelvitrine gegaan. Deze man is samen met een tweede man op verdenking van zakkenrollen en pogingen daartoe voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Rond 13.20 uur zag de agent in burger dat de twee mannen een portemonnee rolden van een 13-jarig meisje. Bij de aanhouding van de 40-jarige man maakte deze een zodanig beweging dat hij samen met de agent door de deur van een koelvitrine van een supermarkt  aan het Koningsplein viel. De deur was voorzien van veiligheidsglas.

De mannen, zonder vaste woon- of verblijfplaats, worden ook verdacht van een poging tot beroving van een oudere dame die moeizaam ter been was.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Politie onderzoekt vermoedelijke poging inbraak bij station Muiderpoort

De politie is een uitgebreid onderzoek gestart naar een vermoedelijke poging inbraak bij e…