Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Gezocht – Dodelijk steekincident Admiraal Helfrichstraat

Amsterdam – Gezocht – Dodelijk steekincident Admiraal Helfrichstraat

De politie doet uitgebreid onderzoek naar een steekincident waarbij een 40-jarige Amsterdammer om het leven is gekomen.

Op zaterdagavond 11 november wordt een motoragent rond 23.40 uur aangesproken door een man aan de Admiraal Helfrichstraat. De man blijkt een steekwond te hebben. Ondanks dat hij in staat is de motoragent aan te spreken, gaat zijn toestand snel achteruit. Hij wordt gereanimeerd door de gealarmeerde hulpdiensten. Tevergeefs, want later die nacht overlijdt hij op 40-jarige leeftijd in het ziekenhuis.

Een man die hard wegrende op het moment dat de motoragent in gesprek was met het slachtoffer, is in de omgeving aangehouden. Het gaat om een 26-jarige Amsterdammer. Naar zijn betrokkenheid wordt onderzoek gedaan. Op het moment van het steekincident waren in de omgeving van de Admiraal Helfrichstraat tientallen mensen op de been in verband met de kwalificatie van het Marokkaanse elftal voor het WK-voetbal. De recherche heeft op dit moment geen aanleiding om te denken dat dit incident hiermee in verband staat.

De recherche is een uitgebreid onderzoek gestart en komt graag in contact met mensen die mogelijk getuige zijn geweest. Ook spreekt het onderzoeksteam graag met mensen die hebben opgemerkt dat er rond 23.40 uur, of even daarvoor, mensen aan de Admiraal Helfrichstraat hebben gestaan of mogelijk ruzie met elkaar hebben gehad.

Informatie kan worden doorgegeven via het onderstaande tipformulier. U kunt uw informatie ook telefonisch doorgeven via de Opsporingstiplijn op: 0800-6070. Anoniem bellen kan naar: 0800-7000. Op www.meldmisdaadanoniem.nl kan informatie ook anoniem worden doorgegeven.

 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Bijna twee ton aangetroffen bij controle spookbewoning in Osdorp

De politie heeft woensdag 18 juli 2018 bij een spookburgeractie aan Ruimzicht in Amsterdam…