Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Gezocht – Gewelddadige diefstal van telefoon

Amsterdam – Gezocht – Gewelddadige diefstal van telefoon

De politie is op zoek naar een man die met geweld een telefoon heeft gestolen van een prostitueé.

Het slachtoffer is op maandag 12 juni aan het werk op de Oudezijds Achterburgwal. Even voor 23.30 uur raakt de vrouw in gesprek met een potentiële klant. Op het moment dat hij de werkruimte verlaat en de prostitueé de deur wil sluiten, pakt hij vliegensvlug haar arm vast, grijpt haar telefoon en geeft haar met de deur een duw waardoor zij ten van komt. De man rent er vervolgens met haar telefoon vandoor. Van de man zijn beelden.

Herkent u de man op de beelden of hebt u andere informatie in deze zaak? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch aan ons doorgeven via de Opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Politie onderzoekt vermoedelijke poging inbraak bij station Muiderpoort

De politie is een uitgebreid onderzoek gestart naar een vermoedelijke poging inbraak bij e…