Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Gezocht – Dubbele inbraak Lange Leidsedwarsstraat

Amsterdam – Gezocht – Dubbele inbraak Lange Leidsedwarsstraat

De politie is op zoek naar twee inbrekers die hebben toegeslagen in een restaurant en een woning aan de Lange Leidsedwarsstraat.

In de nacht van 27 op 28 april, de nacht na Koningsdag, hebben twee inbrekers even na 02.00 uur een centrale toegangsdeur aan de Lange Leidsedwarsstraat open weten te krijgen. Die centrale toegangsdeur leidt naar een restaurant en woningen. Nadat ook de deur van het restaurant open is gebroken nemen de twee rustig de tijd om rond te snuffelen en spullen te verzamelen. Ze struinen minutenlang rond en nemen onder meer de kassalade en flessen drank mee. Ze hebben de smaak goed te pakken, want ze besluiten ook hun slag te slaan in een woning boven het restaurant. De bewoners, die liggen te slapen, worden hier wakker van, waarna de inbrekers op de vlucht slaan. Ze hebben een tablet uit de woning mee weten te nemen. Vanuit het restaurant zijn zeer goede camerabeelden van inbrekers. Wie herkent ze?

Herkent u de mannen op de beelden of hebt u andere informatie in deze zaak? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch aan ons doorgeven via de Opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Alkmaar – Sok met drugs in onderbroek

Een 21-jarige man uit Alkmaar is zondag rond 19.00 uur op de Rogier van der Weydestraat in…