Home Noord-Holland Amstelveen Vermist – Bernardus Klister

Vermist – Bernardus Klister

De 57-jarige Bernardus is op 23 juni 2023 vanuit zijn woning in Amstelveen vertrokken in de richting van het Stadshart te Amstelveen. Dit deed hij op een zilver/blauwkleurige damesfiets (merk AZOR) met grijze fietstassen. Sindsdien ontbreekt ieder spoor van Bernardus en zijn fiets. Bernardus is te herkennen aan zijn orthopedische schoenen en ‘zwalkende ’loop. Hij draagt een grijze pet met rode klep. Er zijn grote zorgen over het welzijn van Bernardus.

Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

Laad meer Amstelveen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Fryslân/Noord-Holland – Zeven aanhoudingen voor productie van verdovende middelen

De Friese recherche heeft woensdagochtend 29 november zeven mannen aangehouden in een onde…