Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Aanhouding na explosie in Alkmaar

Alkmaar – Aanhouding na explosie in Alkmaar

De politie heeft een verdachte aangehouden in verband met een explosie op woensdag 31 januari op de Baansingel in Alkmaar.

De politie in Alkmaar kreeg rond half één ’s nachts melding van een ontploffing bij een huis op de Baansingel. Ter plaatse bleek dat er schade was aan de voordeur. Dankzij een getuige kon een verdachte, een 24-jarige man uit Rotterdam, worden aangehouden. Hij zit nog vast en zijn rol wordt verder onderzocht.

Meerdere tips over ontploffingen in Alkmaar

Inmiddels zijn er naar aanleiding van de uitzending van Opsporing Verzocht en andere opsporingsberichtgeving meerdere tips binnengekomen. Graag wil de politie weten wie er nog meer getuige is van deze of andere explosies, of mogelijk beelden heeft. Samen kunnen we dit fenomeen stoppen. Neem contact op via 09008844. Liever anoniem? 0800-7000

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…