Home Noord-Holland Purmerend – Gezocht – Ontploffing – Gorslaan – Purmerend

Purmerend – Gezocht – Ontploffing – Gorslaan – Purmerend

Zondagavond 21 januari vond er een ontploffing door vermoedelijk vuurwerk plaats bij een woning aan de Gorslaan in Purmerend. De woning raakte hierdoor beschadigd. De recherche in Purmerend doet onderzoek en zoekt getuigen, mensen met informatie en camerabeelden. Bel de politie via 0800-6070. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Omstreeks 23.00 uur kreeg de politie de melding binnen. Nadat de hulpdiensten werden gealarmeerd is direct een onderzoek gestart. Na een zoekslag in de omgeving werd niemand aangetroffen. Bij de ontploffing raakte niemand gewond.

Melden helpt!
Als u verdachte situaties ziet, bel dan altijd 112. Heeft u informatie over deze ontploffing? Weet u wie hierbij betrokken is? Meld het dan z.s.m. bij de politie. Dat kan via onderstaand tipformulier of bel de Opsporingstiplijn via 0800-6070. Graag onder vermelding van zaaknummer: 2024015329. Liever anoniem informatie doorgeven? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…