Home Noord-Holland Assendelft – Gezocht – Explosie – J.M. van der Meystraat – Assendelft

Assendelft – Gezocht – Explosie – J.M. van der Meystraat – Assendelft

Donderdag 9 november vond bij een woning in de J.M. van der Meystraat in Assendelft een ontploffing plaats. Vermoedelijk door zwaar vuurwerk. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen en camerabeelden.

Omstreeks 02.11 uur kreeg de politie een melding van een explosie bij een woning in de J.M. van der Meystraat. De voordeur raakte hierbij beschadigd. De knal is vermoedelijk veroorzaakt door zwaar vuurwerk. Gelukkig raakte niemand gewond tijdens de explosie.

De politie zoekt getuigen die het onderzoek kunnen helpen. Heeft u de politie nog niet gesproken en iets gezien van de explosie tussen 01.55 uur en 02.10 uur of heeft u iets verdachts gezien vóór of na de ontploffing in de J.M. van der Meystraat? Heeft u camerabeelden? Laat het de politie direct weten via telefoonnummer 0900-8844. Liever anoniem? Dat kan via telefoonnummer 0800-7000 of via onderstaand tipformulier. Graag onder vermelding van zaaknummer 2023241420.

Melden helpt

Ziet u een verdachte situatie? Bel dan altijd 112. Heeft u informatie over (de achtergronden van) een soortgelijk incident? Meld dit dan via 0900-8844. Mocht u het eng of spannend vinden om te melden, dan kan dat ook altijd anoniem of vertrouwelijk. Maak dan gebruik van Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) of van het Team Nationale Inlichtingen (088-6617734). Dat is een afdeling getraind in het afschermen van tipgevers en informanten. Beelden en foto’s kunnen verzonden worden via www.politie.nl/upload.

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…