Home Noord-Holland Vermist – Carlito Nunes Baptista

Vermist – Carlito Nunes Baptista

De 14 jarige Carlito is sinds 11 juli 2023, 20.00 uur vermist uit Zaandam. Hij is het laatst gezien in H. Gerhardstraat te Zaandam. Hij is lopend in onbekende richting vertrokken. Hij heeft een licht getinte huid, zwart krullend haar, zijkanten opgeschoren, boven langer. Carlito heeft een moedervlek boven zijn linker wenkbrauw. Hij draagt donkerblauw Nike Tech-pak, zwarte Nike Air Max schoenen en een blauwe Albert Heijn-tas voorzien van slippers. Hij heeft geen telefoon, pinpas of OV Chipkaart bij zich.

Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

 

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…