Home Noord-Holland Zaandam – Slachtoffers gezocht mishandelingen Hemkade

Zaandam – Slachtoffers gezocht mishandelingen Hemkade

Op zondag 2 juli heeft op en na een feest in een evenementenlocatie aan de Hemkade een aantal gewelddadige incidenten plaatsgevonden. In verband hiermede zijn twee verdachten aangehouden. De politie wil in contact komen met waarschijnlijk meerdere slachtoffers die met met één geweldpleger zijn geconfronteerd.

In de nacht van zaterdag op zondag vond het evenement ‘Su on top’ plaats. De incidenten vonden plaats aan het einde van het evenement, tussen 03.00 en 06.00 uur. De verdachte die erbij betrokken was voldoet aan het volgende signalement: Man van 31  jaar, 1.75 meter lang, donker getinte huidskleur, zwarte dreadlocks voorbij zijn schouders, dunne snor en sik, gekleed in een zwart T-shirt met bedrukking, opvallende meerdere lange goudkleurige halskettingen .

Na het verlaten van het feest is door de verdachte op de parkeerplaats met een vuurwapen in de lucht geschoten. De verdachte, de 31-jarige man uit Haarlemmermeer, is aangehouden en zit nog vast.

De politie wil graag in contact komen met slachtoffers op en na het feest. De politie roept hen op zich te melden via 0900-8844. Ook is bekend dat op social media diverse filmpjes circuleren van de mishandelingen. Als u in bezit van deze filmpjes bent, wilt u dan deze filmpjes uploaden naar www.politie.nl/upload onder vermelding van 2023140170?

 

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…