Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Koedijk – Identiteit overleden persoon in Koedijk bekend

Koedijk – Identiteit overleden persoon in Koedijk bekend

De overleden persoon die op woensdag 12 april werd aangetroffen in het water aan het Klippad in Koedijk is een 29-jarige man uit Alkmaar. De politie doet nog onderzoek naar de toedracht van het overlijden.

De politie is nog volop bezig met het onderzoek om te kunnen achterhalen wat er precies is gebeurd.

Gevonden jas

In eerdere berichtgeving meldden wij dat er aan de Isarstraat tijdens het onderzoek door de politie een jas was gevonden. Inmiddels weten wij dat deze jas van het slachtoffer was. Wij danken iedereen die heeft meegedacht om duidelijkheid te krijgen over de jas.

Getuigenoproep

Wij roepen mensen nogmaals op om informatie met de politie te delen. Hebt u iets gehoord of gezien in de omgeving van het Klippad wat te maken kan hebben met de overleden persoon? Neem dan contact op via het telefoonnummer 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Wilt u liever anoniem melding maken? Dit kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Lees hier onze eerder berichtgeving over de overleden persoon in Koedijk.

2023074595

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…