Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Koedijk – Onderzoek naar overleden persoon in Koedijk

Koedijk – Onderzoek naar overleden persoon in Koedijk

Een nog onbekend persoon is woensdag 12 april rond 14.45 uur aangetroffen in het water aan het Klippad in Koedijk. De politie doet momenteel onderzoek naar de identiteit van deze persoon en de toedracht van het overlijden. Een misdrijf wordt niet uitgesloten.

Meerdere getuigen troffen de persoon aan in het water en hebben direct melding gemaakt bij de politie. Na het vaststellen van overlijden is er een plaats delict opgemaakt en is een onderzoek gestart naar de identiteit van de persoon en de toedracht van het overlijden. Zo is er onder andere forensisch onderzoek en buurtonderzoek verricht.

Getuigenoproep

Mensen die iets gehoord of gezien hebben in de omgeving van het Klippad in Koedijk wat te maken kan hebben met de overleden persoon, worden opgeroepen hun informatie met de politie te delen. Dat kan telefonisch via het telefoonnummer 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Wilt u liever anoniem melding maken? Dit kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Gevonden jas

Aan de Isarstraat, werd tijdens het onderzoek door de politie een jas gevonden. De politie wil graag weten van wie de jas is en vraagt mensen die de jas herkennen contact op te nemen.

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…