Home Noord-Holland Zaandam – Controle van Team Verkeer op hotspotlocatie in Zaandam

Zaandam – Controle van Team Verkeer op hotspotlocatie in Zaandam

Regelmatig controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van het project Hotspot op een plaats in de regio waar in verhouding veel ernstige aanrijdingen plaatsvinden of verkeersgevaarlijke situaties ontstaan.

Gedurende een aantal dagen worden op verschillende tijdstippen controles gehouden op onder andere snelheid, het niet handsfree bellen met of het vasthouden van een mobiele telefoon, het dragen van veiligheidsgordels en valhelmen en gevaarlijk verkeersgedrag.

De politie heeft tussen 8 en 23 januari gecontroleerd op de Zuidervaart en De Weer in Zaandam. Daarbij werden er 174 bekeuringen uitgedeeld voor snelheid (hoogste 83 km/u waar 50 km/u is toegestaan). Daarnaast waren er onder andere boetes voor seinen met grootlicht, geen autogordel dragen, onvoldoende profiel op de banden en het niet voor laten gaan bij een voetgangersoversteekplaats (zebrapad). In totaal werden er 199 bekeuringen uitgeschreven.

2023005750

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Getuigen gezocht van overval

Op woensdag 22 maart heeft een onbekende man een winkel aan de Derkinderenstraat in Nieuw-…