Home Noord-Holland Zaandam – Getuigen gezocht van poging straatroof Kalverstraat

Zaandam – Getuigen gezocht van poging straatroof Kalverstraat

In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 0.45 uur heeft op de Kalverstraat een poging tot beroving plaatsgevonden. Een man klopte op het raam van een auto en zei tegen de bestuurder dat hij open moest doen. Daarbij toonde de man een mes. De bestuurder van de auto vergrendelde de deuren en reed weg. Niemand raakte gewond. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Het volgende signalement is bekend van de verdachte man:

  • Ongeveer 30 jaar;
  • Lichtgetinte huidskleur;
  • Lichte baardgroei;
  • Ongeveer 175 cm lang;
  • Smal postuur;
  • Zwarte kleding en zwart vissershoedje.

 

Tijdens het incident waren meerdere mensen op straat, waaronder een man en vrouw met een hond. Mogelijk heeft iemand iets gezien van de poging straatroof. Heeft u iets gezien, of heeft u informatie die relevant kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

2023009368

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…