Home Noord-Holland Purmerend – Aanhouding na steekincident Purmerend

Purmerend – Aanhouding na steekincident Purmerend

De politie heeft in het onderzoek naar het steekincident dat zondagavond 18 december jl. heeft plaatsgevonden op de Australiëlaan in Purmerend een verdachte aangehouden. Het gaat om een 17-jarige jongen uit Purmerend.

Rond 20.00 uur die zondagavond kreeg de politie een melding van een steekincident op de Australiëlaan in Purmerend. Hierbij raakte een 17-jarige jongen gewond. Vermoedelijk is er een vechtpartij aan voorafgegaan.

De verdachte werd dinsdagavond 20 december jl. aangehouden. Hij is inmiddels in verzekering gesteld en zit op dit moment vast. De recherche in Purmerend zet het onderzoek naar het steekincident voort.

2022264662

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…