Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Getuigen gezocht van aanranding Zeswielen

Alkmaar – Getuigen gezocht van aanranding Zeswielen

De politie is op zoek naar een verdachte en een getuige van een aanranding op 16 november rond 21.15 uur op Zeswielen.

Een 14-jarig meisje fietste tussen 21.00 uur en 21.30 uur op de kruising van Koedijkerstraat en Zeswielen toen ze een hand op haar broek voelde en er in haar kont geknepen werd door een onbekende man op een fiets. Na de aanranding schreeuwde het slachtoffer naar de verdachte en reed ze versneld weg over de Frieseweg. De dader vertrok via de fietstunnel op de Rekerdijk richting Drechterwaard.

 

Rond het moment van de aanranding reed een andere man ter hoogte van dezelfde kruising. Deze man is mogelijk getuige geweest van de gebeurtenis. De getuige droeg een blauwe jas.

 

De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar de verdachte. Ook komt de politie graag in contact met andere mensen die dit incident gezien hebben of die informatie hebben die voor dit onderzoek belangrijk kan zijn. Neem contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of bel anoniem met 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

 

2022240890

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…