Home Noord-Holland Krommenie – Vrouw omgekomen bij verkeersongeval

Krommenie – Vrouw omgekomen bij verkeersongeval

Een 75-jarige vrouw uit Krommenie is woensdag 23 november om het leven gekomen bij een verkeersongeval.

Woensdagmiddag rond 12.30 uur werden hulpdiensten gealarmeerd over een ongeval op de kruising van de Provincialeweg met de Iepenstraat in Krommenie. Bij het verkeersongeval was een voetganger en een vrachtwagen betrokken. De voetganger, een 75-jarige vrouw uit Krommenie, is op de plek van het ongeval overleden aan haar verwondingen.

 

Wat de oorzaak is van het ongeluk wordt onderzocht door de verkeersongevallenanalyse van de politie. In het onderzoek heeft de politie al met meerdere getuigen gesproken. De Provincialeweg en de Iepenstraat waren woensdagmiddag afgezet vanwege het ongeluk.

 

2022245890

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Controle van Team Verkeer op hotspotlocatie in Zaandam

Regelmatig controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van h…