Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Man aangehouden voor diefstal uit sportschool

Alkmaar – Man aangehouden voor diefstal uit sportschool

Een lid van een sportschool aan de Oosterwezenstraat belde via 112 woensdagochtend dat zijn portemonnee uit zijn kledingkluisje was gestolen. Het kluisje bleek opengebroken. Hij gaf ook aan dat een vreemde man in de sportschool had rondgelopen, en gaf het signalement door. De politie stelde direct een onderzoek in.

Middels zijn telefoon zag de gedupeerde dat er werd gepind bij twee winkels in de omgeving van het station. De politie stelde direct in die omgeving een onderzoek in en trof in samenwerking met medewerkers van de NS op het perron een man aan die voldeed aan het opgegeven signalement.

De verdachte, een 47-jarige man uit Helmond, kon zich niet legitimeren. Bij fouillering werd een bankpas van het lid van de sportschool aangetroffen, waarna de verdachte werd aangehouden. Op aanwijzing van de verdachte werd de portemonnee aangetroffen in een put. De verdachte zit nog vast.

2022152475

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…