Home Noord-Holland Zaandijk – Gezocht – Beroving bejaarde vrouw

Zaandijk – Gezocht – Beroving bejaarde vrouw

De recherche doet onderzoek naar een laffe beroving die zaterdagavond 22 februari plaatsvond op de Lagendijk. Een 73-jarige vrouw uit Zaandam fietste over de Lagendijk vanuit Wormerveer in de richting van Zaandijk, toen zij ter hoogte van nummer 82 en 84 beroofd door twee jongens op een scooter.

Voordat de vrouw er erg in had, werd er aan haar tas getrokken, waardoor ze viel met haar fiets. Het tweetal op de scooter ging er met haar tas vandoor. De vrouw raakte hierdoor lichtgewond en was natuurlijk vreselijk geschrokken.
Omdat de beroving snel ging en de vrouw door de val en de laffe roof gedesoriënteerd was geraakt, is er niet een heel duidelijk signalement bekend van de daders. Van hen is bekend dat ze in het donker gekleed waren.

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Politie ontdekt hennepkwekerij in Purmerend

De politie heeft donderdag 26 januari rond 09.30 uur in een woning in Purmerend een hennep…