Home Noord-Holland West-Knollendam – Twee inbrekers aangehouden

West-Knollendam – Twee inbrekers aangehouden

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 01.00 uur twee mannen van 22 jaar uit Koog aan de Zaan aangehouden. Zij werden op heterdaad betrapt toen zij inbraken in een bedrijf aan de Industrieweg.

Na een melding ging de politie ter plaatse en de agenten parkeerden hun auto in de buurt en ging te voet verder. Op die manier kon het inbrekende tweetal in de kraag worden gevat. In de omgeving werd ook nog een scooter van een van de verdachten aangetroffen, met daarin inbrekerswerktuigen verstopt.

 

2020076532       

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Politie ontdekt hennepkwekerij in Purmerend

De politie heeft donderdag 26 januari rond 09.30 uur in een woning in Purmerend een hennep…