Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Harddrugs aangetroffen bij controle

Alkmaar – Harddrugs aangetroffen bij controle

Op dinsdagmorgen hield de politie een 36-jarige man uit Alkmaar aan wegens het voorhanden hebben van harddrugs.

Omstreeks 10.10 uur zag de politie een personenauto rijden op de Bierkade in Alkmaar. Bij een controle wilde de bestuurder documenten uit het dashboardkastje halen. De politie zag echter dat er een plastic zakje in het dashboardkastje lag. Bij nadere inspectie bleek het om (vermoedelijk) harddrugs te gaan. In het zakje zaten 28 sealbags heroïne, 25 sealbags en enveloppes met cocaïne. De politie nam de drugs in beslag. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

2019105391

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Alkmaar – Wie niet weg is, is gezien

De politie heeft twee verdachten aangehouden na de inbraak in een bedrijfsbus aan de Priem…