Home Noord-Holland Zaandam – Autobrand

Zaandam – Autobrand

De politie is op zoek naar getuigen van een autobrand op donderdagavond op de Pharus in Zaandam. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Omstreeks 23.40 uur kreeg de politie melding van de brand. Ter plaatse bleek een personenauto, op het parkeerterrein voor een flatgebouw, al volledig in brand te staan. Twee auto’s, die naast de brandende auto stonden, raakten beschadigd. De brandweer kwam ter plaatse om het vuur te doven.

De politie stelt een (forensisch) onderzoek in naar de brandsoorzaak. De mogelijkheid van brandstichting wordt niet uitgesloten.

2019058787

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Getuigenoproep vechtpartij Sloterweg

Op zondag 18 augustus heeft rond 17.15 uur een vechtpartij plaatsgevonden op de Sloterweg …