Home Noord-Holland Zaandam – Gezocht – Overval telecom winkel

Zaandam – Gezocht – Overval telecom winkel

Op zaterdag 4 augustus 2018 rond 15.50 uur werd een telecom winkel iaan de A.F. de Savornin Lohmanstraat overvallen. Een man en vrouw deden zich voor als klanten en misleidden de verkoper.

De man vertelde over zijn verzameling bankbiljetten en zei dat hij een bepaald bank biljet van €50 euro zocht.Hierna ging de medewerker naar zijn kantoor om te kijken of hij een geschikt bankbiljet voor de man had. De man liep achter de verkoper aan het kantoor binnen. Hij werd weggestuurd maar kwam weer terug. De man en de verkoper b ekeken de bankbiljetten waarbij de man druk praatte en gebaarde met zijn handen en vervolgens het stapeltje biljetten uit de handen van de verkoper pakte. De verkoper merkt dat er enkele biljetten van het stapeltje verdwenen waren en wilde dat de man het kantoor uit ging. Hierop bedreigde de man de verkoper met een mes en en ging er met het geld  vandoor. Nadat de man de winkel is uitgerend, stapt hij achter in een zilverkleurige Citroen C3 met een Italiaanse kentekenplaat.  Tijdens deze overval/wisseltruc is de vrouw in de winkel gebleven om een klant aan de praat te houden. De verdachten zijn niet meer aangetroffen.

 

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Eenzijdig dodelijk verkeersongeval

Op vrijdagmiddag is een 25-jarige man uit Zaandam om het leven gekomen bij een eenzijdig o…