Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Graft – Vrouw bestolen van sieradenkistje

Graft – Vrouw bestolen van sieradenkistje

Een 79-jarige vrouw uit Graft zat zaterdagmiddag rond 13.00 uur in haar woonkamer rustig een broodje te eten. Plotseling hoorde zij een geluid en een zag zij schimmen in de slaapkamer.

Toen zij ging kijken gingen er drie vrouwen vandoor. Die waren de woning aan de Mieuwijdt binnen geslopen en gingen er met een sieradenkistje vandoor. De oudere dame is het drietal nog achterna gegaan. Buiten op straat zag een man met een hond het drietal wegrennen. Ook deze man is de vrouwen achterna gerend. De politie komt graag in contact met deze persoon. Mogelijk heeft hij een duidelijk signalement van de vrouwen. 

Het slachtoffer kon alleen zeggen dat het om drie vrouwen ging en dat er een ‘dikkertje’ tussen zat. De politie zoekt getuigen van deze laffe insluiping. Mensen met informatie kunnen bellen met 0900-8844. 

2019021578

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Grote hoeveel cocaïne en geld aangetroffen

Twee mannen uit Amsterdam in de leeftijd van 25 en 34 jaar zijn woensdagavond 18 september…