Home Noord-Holland Krommenie – Straatroof in Krommenie

Krommenie – Straatroof in Krommenie

Een man en een vrouw zijn vrijdag rond 02.00 uur het slachtoffer geworden van een straatroof in Krommenie. De slachtoffers werden op de Serooskerkestraat bestolen door drie mannen.

De man moest zijn persoonlijke eigendommen afgeven. De vrouw moest haar fiets en persoonlijke eigendommen afgeven. Daarbij werd de vrouw door de daders mishandeld. Na de beroving is het drietal er vandoor gegaan. 

Twee daders hadden een eigen fiets. De derde dader vertrok op de fiets van het slachtoffer. Het drietal vertrok richting het Rosariumplein. Ondanks een zoekactie in de omgeving werden de daders niet meer gevonden. De politie zoekt getuigen. Mensen met informatie kunnen bellen met 0900-8844.

2018086727

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Noord-Holland – Zakkenrollers komen niet om te feesten

De zomerperiode met evenementen, festivals en feestweken worden helaas niet alleen door fe…