Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Getuigen gezocht van ruzie voorafgaand schietincident

Alkmaar – Getuigen gezocht van ruzie voorafgaand schietincident

Een 45-jarige man uit Alkmaar is vrijdagmiddag rond 13.00 uur gewond geraakt bij een schietincident op het El Grecohof in Alkmaar.

Door diverse getuigen is gezien dat er kort voor het schietincident een ruzie gaande was tussen een blanke vrouw met (donker) blond haar en een man met een getinte huidskleur. De getinte man zou na het schietincident, als bijrijder, zijn ingestapt in een roodkleurig, klein model auto. De politie zoekt getuigen van deze ruzie en het schietincident.

Ook zoekt de politie mensen die de bestuurder van de auto hebben gezien. Mensen met informatie en / of getuigen kunnen bellen met 0900-8844. Anoniem bellen kan ook via: 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

2018072439

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Noord-Holland – Zakkenrollers komen niet om te feesten

De zomerperiode met evenementen, festivals en feestweken worden helaas niet alleen door fe…