Home Noord-Holland Zaandam – Politie zoekt getuigen beroving pakketbezorger

Zaandam – Politie zoekt getuigen beroving pakketbezorger

De politie is op zoek naar getuigen van de beroving van een pakketbezorger op dinsdagmiddag in de omgeving van de Zuidervaldeurstraat in Zaandam. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000.

Omstreeks 13.00 uur had de pakketbezorger juist een pakketje retour genomen vanaf de Zuidervaldeurstraat. Toen hij wegreed naar zijn volgende afleveradres, hoorde hij pakketjes achter in zijn bestelauto vallen. De bezorger stopte en stapte uit om de pakketjes weer recht te leggen. Toen hij buiten de auto bij de geopende achterdeur stond, werd hij plotseling beetgepakt en weggetrokken. Achter hem stonden twee mannen waarvan er eentje mogelijk gewapend was. De mannen gingen er vandoor met een onbekend aantal pakketjes uit de auto.

2018070235

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Noord-Holland – Zakkenrollers komen niet om te feesten

De zomerperiode met evenementen, festivals en feestweken worden helaas niet alleen door fe…