Home Noord-Holland Zaandam – Twee aanhoudingen na bedrijfsinbraak

Zaandam – Twee aanhoudingen na bedrijfsinbraak

Een 39-jarige man uit Amsterdam en een 26-jarige man uit Zaandam zijn zondagavond rond 22.30 uur aangehouden op de Houtveldweg.

De politie kreeg een melding van een inbraak bij een bedrijf op de Grote tocht. Agenten zagen een auto daar weg rijden en gaven de bestuurder een stopteken. De bestuurder negeerde dit echter en ging er vandoor. Op de Houtveldweg kwam de auto in de berm terecht en verloor de bestuurder de macht over het stuur. De auto kwam tot stilstand tegen een hek. De beide inzittenden van de auto konden worden aangehouden. De verdachten werden overgebracht naar het politiebureau in Zaandijk. Bij het bedrijf bleek een rolluik opengebroken te zijn en goederen weggenomen. Tijdens de achtervolging van het voertuig met de verdachten liep één van de politieauto’s schade op.

2018054765

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Mislukte Marktplaats Deal

Op zondagavond is er een 23-jarige man uit Zaandam slachtoffer geworden van oplichting via…