Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Zwanenburg – Vrouw gewond bij straatroof

Zwanenburg – Vrouw gewond bij straatroof

Op dinsdagmiddag raakte een 69-jarige vrouw uit Halfweg gewond bij een straatroof op de Dennenlaan in Zwanenburg. De politie vraagt getuigen, of personen die informatie hebben over deze straatroof, om zich te melden. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000.

Omstreeks 16.00 uur liep de vrouw over het trottoir van de Dennenlaan. Zij kwam vanaf de Olmenlaan en liep richting Wilgenlaan toen er van achteren een bromscooter aan kwam rijden. Op de scooter zaten twee mannen. In het voorbijgaan griste de passagier de schoudertas van de schouder van de vrouw. Zij probeerde de tas eerst vast te houden, maar moet uiteindelijk los laten. De vrouw kwam wel ten val en liep een aantal ernstige kneuzingen op. De overvallers reden snel weg in de richting van de Zwanenburgerdijk.

Volgens omstanders zijn de verdachten twee mannen in de leeftijd van 16 tot 20 jaar. De ene was gekleed in een donkere jas en een donkere capuchon. Hij droeg handschoenen. De andere droeg een groene jas en een blauwe trainingsbroek. Hij had een groene rugtas bij zich.

2018051196

Laad meer Haarlemmermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Haarlem – Geen verlichting en grote hoeveelheid drank op

Maar liefst 1220 ug/l blies een 25-jarige Haarlemse vrijdagavond rond 23.45 uur op het pol…