Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Amsterdam, Nieuw-Vennep – Aangehouden na achtervolging

Amsterdam, Nieuw-Vennep – Aangehouden na achtervolging

De politie heeft een man aangehouden, die in een gestolen auto reed.

De politie zag rond 02:45 uur op de A4 in Amsterdam een gestolen auto rijden. Toen zij de bewuste auto op de A4 ter hoogte van Hoofddorp een stopteken gaven en aan de kant wilde zetten, ging de bestuurder ervandoor. De bestuurder was duidelijk niet van plan om te stoppen en de politie probeerde de auto klem te rijden ter hoogte van Nieuw-Vennep.

Hierbij reed de bestuurder van de gestolen auto opzettelijk in op een politieauto. Andere politieauto’s wisten de gestolen auto klem te rijden, waarna de bestuurder van de gestolen auto uit de auto sprong en tevergeefs probeerde te ontkomen. De man vluchtte een sloot in en de politie loste enkele waarschuwingsschoten, waarna hij snel kon worden aangehouden.

De man is ingesloten en hij weigert elke medewerking.

Onderzoek is ingesteld.

 

Van de verdachte is geen leeftijd en woonplaats bekend omdat zijn identiteit nog niet is vastgesteld.

 

2018040928

Laad meer Haarlemmermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Haarlem – Geen verlichting en grote hoeveelheid drank op

Maar liefst 1220 ug/l blies een 25-jarige Haarlemse vrijdagavond rond 23.45 uur op het pol…