Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Lijnden – Politie komt gestolen Porsche op het spoor

Lijnden – Politie komt gestolen Porsche op het spoor

De politie heeft maandag om 10.45 uur een 21-jarige man en een 25-jarige man zonder woonadres aangehouden op de Raasdorperweg in Lijnden. Dit gebeurde naar aanleiding van een aangifte van de diefstal van een Porsche Cayenne. 

De eigenaar van de Porsche heeft in zijn auto een GPS-systeem laten bouwen. Dit systeem sloeg maandagochtend in de omgeving van de Raasdorperweg aan. De eigenaar schakelde de politie in en stuurde de agenten naar de plek waar het systeem aansloeg. De politie trof op deze plek een grote loods aan en hoorde geluiden uit het pand. Op aankloppen werd niet gereageerd. De aanwezige agenten riepen daarna in de richting van de loods dat zij van de politie waren en de verdachten kozen toen eieren voor hun geld; het duo besloot naar buiten te komen en kon worden aangehouden.  

Laad meer Haarlemmermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Drugsoverlast samen aanpakken

Drugs aangetroffen Op vrijdagmiddag 6 juli kreeg de politie een melding van een inbra…