Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Hoofddorp – Politie pakt twee inbrekers

Hoofddorp – Politie pakt twee inbrekers

Oplettendheid van enkele politiemensen kwam twee Hoofddorpers (17 en 18 jaar oud) duur te staan. De politie zag de twee jongens omstreeks 19.20 uur langslopen over de Van den Berghlaan. De jongens waren donker gekleed en droegen capuchons. Zij gedroegen zich ook verdacht. Misschien was het alleen een onderbuikgevoel, maar voor de politiemensen reden genoeg om even te kijken wat de jongen gingen doen.

Zij bleken via de achtertuin naar een woning te lopen. In de woning brandde geen licht. Wel zag de politie een paar dunne lichtbundels uit zaklantarens. Direct werd een extra patrouille gewaarschuwd, zodat het huis kon worden ‘omsingeld’. Twee politiemensen stapten voorzichtig de woning binnen. ‘Wij zagen dat de jongens bij het dressoir in de woning stonden. Zij zaten beiden met hun handen in een lade en zij waren aan het zoeken naar spullen.’ Toen de verdachten de politie in de gaten kregen, probeerden zij nog even te vluchten, maar bij de voordeur waren zij al ingerekend. Bij onderzoek bleek het slot van de achterdeur geforceerd te zijn.  

Laad meer Haarlemmermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Haarlem – Geen verlichting en grote hoeveelheid drank op

Maar liefst 1220 ug/l blies een 25-jarige Haarlemse vrijdagavond rond 23.45 uur op het pol…