Home Noord-Holland Purmerend – Drie inbrekers gepakt in Purmerend

Purmerend – Drie inbrekers gepakt in Purmerend

Dankzij een oplettende getuige heeft de politie vrijdagavond rond 22.30 uur in Purmerend drie verdachten aan gehouden. De getuige had gezien dat het drietal over een schutting klom van een woning aan de Johan Wagenaarstraat in Purmerend.

Agenten wisten het drietal op heterdaad te betrappen. Het drietal probeerde nog weg te vluchten. Dit bleek tevergeefs. Twee mannen zijn vrijwel direct aangehouden. De derde verdachte is na een korte zoekactie opgepakt. Het drietal is voor onderzoek meegenomen naar het politiebureau. 

201726072

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Helder – Auto-inbreker gepakt

Op woensdagmorgen hield de politie een 41-jarige man uit Den Helder aan als verdachte van …