Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Nieuw-Vennep – Gezocht – Poging woningoverval Nieuw-Vennep

Nieuw-Vennep – Gezocht – Poging woningoverval Nieuw-Vennep

Op zaterdag 7 oktober 2017 rond 17.30 uur probeerden onbekende daders bij daglicht de woning en zijn bewoners te overvallen. Dit deden zij door middel van het met geweld forceren van een schuifpui aan de achterzijde van de woning.

De daders werden tijdens dit forceren geconfronteerd met de bewoner die hen met geweld heeft weggejaagd. Hierna vluchtte het viertal in een oud model Volvo V40, kleur metallic bronskleurig voorzien van valse kentekenplaten. Van de vier daders zijn beelden.

Laad meer Haarlemmermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Update explosie Johan Huizingalaan: vermoedelijk vluchtvoertuig aangetroffen

De politie heeft vermoedelijk de motorscooter gevonden die in de nacht van dinsdag op woen…