Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Onvast ter been

Alkmaar – Onvast ter been

Op zondagmorgen omstreeks 00.15 uur zag de politie een man langs rijden op een snorfiets op de Platte Stenenbrug in Alkmaar. De man was al eerder op de avond opgevallen toen hij zeer onvast ter been langs kwam lopen.

Bij controle bleek hij alcohol te hebben gebruikt. De 24-jarige Alkmaarder blies 670 ug/l (1,5 %o). Omdat de man niet in het bezit was van een rijbewijs, gelden voor hem de regels van beginnend bestuurders en mocht hij niet meer dan 90 ug/l alcohol in zijn adem hebben. Hij blies derhalve negenenhalf maal het voor hem geldende maximum.

2017256775

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Update explosie Johan Huizingalaan: vermoedelijk vluchtvoertuig aangetroffen

De politie heeft vermoedelijk de motorscooter gevonden die in de nacht van dinsdag op woen…