Home Noord-Holland Kennemerland Haarlemmermeer Nieuw-vennep – Politie zoekt getuigen poging diefstal auto

Nieuw-vennep – Politie zoekt getuigen poging diefstal auto

De politie is op zoek naar getuigen van een poging diefstal auto, die plaatsvond op zondagmorgen op de Locas Bolstraat in Nieuw-Vennep. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000.

Omstreeks 11.30 uur stonden twee mannen te kijken bij de nieuwe auto van een van hen. Zij waren juist ingestapt om een stukje te rijden, toen twee mannen op de auto af kwamen lopen. In de veronderstelling dat zij iets wilden vragen, deed de eigenaar het portierraam open. Hier bleek het de verdachten om de auto te doen te zijn. Het bestuurdersportier werd opengetrokken en de eigenaar werd bedreigd met een mes. Nadat hij was uitgestapt, ontstond er een worsteling, waarbij het slachtoffer een wond aan zijn wang opliep. De man die op de passagiersstoel had gezeten, werd gestompt.

Nadat beide daders in de auto (met draaiende motor) waren gestapt en weg waren gereden, sloeg de motor van de auto automatisch af. De afstand tussen de auto en de sleutel (die de eigenaar nog in zijn zak had) was te groot geworden. De daders konden daarop niets anders doen dan rennend wegvluchten.

De politie stelde een onderzoek in in de omgeving. De verdachten werden niet meer aangetroffen. Beide slachtoffers zijn ter plaatse onderzocht door ambulancepersoneel.

2017242651

Laad meer Haarlemmermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Here We Go Again, de Nederlandse premiere van Mamma Mia!

Zing, dans, lach en word opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: MAM…