Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Hennepkwekerij

Alkmaar – Hennepkwekerij

Op donderdagmiddag deed de politie onderzoek in een woning aan de Terschellingstraat in Alkmaar. Hier werd een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen. Twee personen, Alkmaarders van 33 en 18 jaar oud, die in het pand aanwezig waren, werden aangehouden.

Al eerder had de politie een tip gekregen dat er in de woning mogelijk hennep gekweekt zou worden. Nader onderzoek bevestigde deze melding. In de woning vond de politie in twee ruimtes kwekerijen, met in totaal honderddertien planten. De politie nam de hennep en de bijbehorende apparatuur (lampen, pompen, filters e.d.) in beslag. Bij controle bleek er sprake te zijn van diefstal van stroom.

2017238336

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Here We Go Again, de Nederlandse premiere van Mamma Mia!

Zing, dans, lach en word opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: MAM…