Home Noord-Holland Zaandam – Op de vlucht

Zaandam – Op de vlucht

Een 21-jarige man uit Wormerveer werd vrijdagochtend in de boeien geslagen omdat hij tijdens een identiteitscontrole snel de benen nam. De controle werd uitgevoerd nadat een getuige meldde dat dat man zich in het Kapelhof verdacht ophield.

De politie kreeg rond 06.30 uur een melding dat de man zich verdacht gedroeg in een steegje. Na een kleine zoekslag, troffen agenten de man aan. Toen hij zich niet kon legitimeren en vermoedelijk een valse naam opgaf, werd de 21-jarige verteld dat hij werd aangehouden. Dit liet de man zich ging twee keer zeggen en sloeg op de vlucht. Na een korte achtervolging zagen agenten de man in de bosjes liggen en kon hij worden aangehouden. Op het politiebureau bleek dat de verdachte nog een paar duizend euro aan boetes had openstaan. Mogelijk was dit de reden van zijn vluchtpoging.

2017211457

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Politie onderzoekt vermoedelijke poging inbraak bij station Muiderpoort

De politie is een uitgebreid onderzoek gestart naar een vermoedelijke poging inbraak bij e…